Tuesday, March 9, 2010

Σχόλιο της Αλεξάνδρας Ι. Ζορμπά




Τα Αμορανήτικα Νέα και εγώ προσωπικά ζητάμε συγνώμη δημοσίως από την κα. Αλεξάνδρα Ι. Ζορμπά πρόεδρο του «Εξωραϊστικού-Εκπολιτιστικού συλλόγου Καταφυγιωτών» δια την μη δημοσίευση του σχολίου της εις τα Αμορανήτικα Νέα της 27ης Ιανουαρίου 2010, το οποίον σχόλιο δεν έτυχε να πέσει στην αντίληψη μου εγκαίρως. 
Αγαπητή κα. Αλεξάνδρα, από την άλλη πλευρά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τα τόσο καλά σας λόγια αφενός, και αφετέρου διότι είστε η πρώτη η οποία έκλεψε λίγο από τον πολύτιμο σας χρόνο να γράψετε ένα σχόλιο στην ιστοσελίδα της Αμόρανης! Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας, και έστω και κατόπιν... εορτής δημοσιεύω το σχόλιο σας.

Αυτά μας έγραψε η κυρία  Αλεξάνδρα Ζορμπά:

Θα ήθελα καταρχήν να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους ομογενής μας στο εξωτερικό, οι οποίοι όπως είναι αποδεδειγμένο κατά καιρούς, είστε ενωμένοι και προσπαθείτε να διατηρείτε τα ήθη και έθιμα του τόπου μας, περισσότερο ίσως και από εμάς που είμαστε στον τόπο μας!! Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του συλλόγου σας που προσπαθούν να παραβρίσκονται στις διάφορες εκδηλώσεις σας. Είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος επικοινωνίας και συνεύρεσης μεταξύ σας. Θα ήθελα επίσης να σας κοινοποιήσω ότι στις 6 Φεβρουαρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια, χορός Καταφυγιωτών στην Ναύπακτο. Ο χορός θα γίνει στο κέντρο «ΖΟΡΜΠΑΣ» με ορχήστρα τον ίδιο Αποστόλη Ζορμπά κ το επιτελείο του, καθώς και με λαϊκή ορχήστρα. Η διοργάνωση γίνεται από τον «Εξωραϊστικό-Εκπολιτιστικό σύλλογο Καταφυγιωτών». Ελπίζουμε και εμείς να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε με επιτυχία όλοι οι συγχωριανοί και φίλοι του χωριού μας έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει θεσμός ετήσιου χορού και στη Ναύπακτο. Επίσης να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους διοργανωτές των συγκεντρώσεων, οι οποίοι όπως διαπιστώνω κι εγώ, έτρεξαν, κόπιασαν, αγχώθηκαν και αφιέρωσαν πολύ από τον χρόνο τους για να φέρουν εις πέρας το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ελπίζω να μην σας κούρασα!! Με εκτίμηση και σεβασμό σε όλους, η πρόεδρος του συλλόγου Ζορμπά Ι. Αλεξάνδρα.

No comments:

Post a Comment