Sunday, April 24, 2011

Πασχαλιάτικο οικογενειακό τραπέζι



Μέσα σε μία φανταστική Ανοιξιάτικη, ηλιόλουστη ζεστή ημέρα, με λίγα συννεφάκια να εμφανίζονται στον ουρανό, και μερικές σταγόνες βροχής να πέφτουν εδώ κι᾽ εκεί, γιορτάσαμε σήμερα την Άγια ημέρα του Πάσχα στο σπίτι του Θωμά Αναγνωστόπουλου. Χριστός Ανέστη, και του χρόνου!





















video and photos Stamos Stefanakis

1 comment:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΑΝΙΤΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΗΘΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ : ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 8 ΜΕ 20 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ .ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Π.Χ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ή ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) Η ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ . Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ .
    ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ , ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ........

    ReplyDelete