Thursday, June 2, 2011

Στις 11-13 Ιουνίου το Αμωρανήτικο Αντάμωμα!



 Ο κύριος Φίλιππας Θεοδωρόπουλος μας έστειλε την ακόλουθη επιστολή, η οποία προτρέπει τούς απανταχού Καταφυγιώτες να παρευρεθούν στο χωριό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, να φάνε να ποιούν, να χορέψουν και να θυμηθούν τα παλιά, όπως τον παλιό καλό καιρό!



5 comments:

  1. ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΩΝ !!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ !!!

    ReplyDelete
  2. ΑΝΏΝΥΜΕ ΧΑΊΡΟΜΕ ΠΟΥ ΠΆΤΗΣΕ Σ ΤΗ ΜΠΑΝΑΝΌΦΛΟΥΔΑ ΌΜΩΣ ΧΑΊΡΟΜΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΊΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΆ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ ΣΚΟΠΙΆ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥ Σ ΛΌΓΟΥ Σ. ΕΓΏ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΆ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΕΊΜΑΙ, ΕΣΎ ΤΗ ΓΝΩΣΗΣ ΕΧΕΙΣ; ΦΙΛΙΚΑ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

    ReplyDelete
  3. Κύριε ανώνυμε,
    δεν γνωρίζω λόγω της ανωνυμίας σου την ιδιότητα σου η το εάν είσαι Αμωρανίτης η όχι αλλά θέλω να σε πληροφορήσω πρώτον ότι την ημερομηνία την έβαλα εγώ μια και η επιστολή δεν την αναφέρει. Αναφέρει τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το οποίον κατά την ταπεινή μου γνώμη συμπεριλαμβάνει και την 13ην του μηνός Ιουνίου, και δεύτερον θα σε παρακαλούσα εσένα και όλους όσους μπαίνουν στα Αμωρανήτικα Νέα όχι μόνον να τα διαβάζουν και να καμαρώνουν φωτογραφίες αλλά να στέλνουν και κάποιο ΝΕΟ του χωριού όπως ο κ. Φίλιππας Θεοδωρόπουλος τον οποίο και ευχαριστώ δημοσίως για την συνεργασία.

    ReplyDelete
  4. ΤΗ ΤΟΥ ΛΕΣ ΣΤΑΜΆΤΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ , ΔΏΣΤΟΥ ΠΟΛΛΆ ΚΥΛΆ ΔΥΝΑΜΊΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΊΝΑΞΉ ΤΟΥ ΧΩΡΙΌ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΊ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. ΕΜΈΝΑ ΣΚΟΠΕΎΟΥΝ ΕΠΕΙΔΉ ΤΟΥΣ ΛΌΓΟΥ Σ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΆΘΟΥΝ ΌΛΟΙ ΜΟΥ ΈΔΩΣΑΝ ΑΦΟΡΜΉ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΏ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΎΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΎΜΕ. ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΝΥΜΊΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΎΝ ΓΙΑ ΆΛΟΥΣ ΛΌΓΟΥΣ. Π Χ ΒΟΗΘΗΔΕΣ ΚΆΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΆΘΟΥΝ Κ.Λ.Π Κ. Λ. Π. ΦΙΛΙΚΑ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

    ReplyDelete
  5. καλα να περασουμε οπως παντα

    ReplyDelete