Thursday, June 4, 2015

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΤΩΝ 2015 ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.


 04/06/2015
Μας γράφει ο Φίλιππας Θεοδωρόπουλος
    
      ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΤΩΝ 2015
                         ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. 

Επιτυχία είχε το αντάμωμα του συλλόγου στην πλατεία του χωριού μας αν βάλουμε την οικονομική κρίση, τον πρόσφατο θάνατο του φίλου μας Κώστα Ζορμπά που ήταν και η αιτία για την ακύρωση της εκδήλωσης στην Αθήνα και σωστά  αποφάσισε το Δ.Σ. και όχι  για  αυτά  που είπαν κάποιοι,  ευτυχώς  είναι ελάχιστοι και ούτε η απουσία τους έγινε αισθητή. 
 Με ευλάβεια παρακολούθησαν την λειτουργία, στην ομιλία του ο παπάς  μας τόνισε πολλές φορές  αγάπη,  αγάπη, ομόνοια.  Τέλος πήραμε αντίδερο βγήκαμε στην πλατεία, οι καθιερωμένες χαιρετούρες, φιλοφρονήσεις, πειράγματα, όπως δεν πέρασε ο χρόνος από εσένα,  δεν σε γνώρισα, ομόρφινες,!!!! ψήλωσες κι' άλλο! !!! κλπ κλπ. Στη συνέχεια τα καθιερωμένα, κατάθεση στεφάνων στον άγνωστο στρατιώτη έγινε από τον πρόεδρο του συλλόγου κ Θεοδωρόπουλο Παναγιώτη,  από τον κ Σιδέρη Νίκο, και από τον ισόβιο πρόεδρο κ Ζορμπά Απόστολο. Έψαλαν τον Εθνικό ύμνο  και ενός λεπτού σιγή στους  απανταχού Καταφιγιώτες που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή. Στα δύο καφενεία για καφεδάκι και μετέπειτα στην πλατεία για φαγοπότι και  χορό. Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία ο πρόεδρος Π.  Θεοδωρόπουλος ο  αντιπρόεδρος Ζορμπάς Βασίλης καθώς και οι επίσημοι που παρεβρέθηκαν οι κύριοι Κοτρωνιάς Θωμάς, κ Νίκος Κωστογιάννος και ο κ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος  που έδωσε ρέστα στο τσάμικο (αν ήταν τόσο καλός και στην πολιτική  ίσως είχε γίνει ποιο νωρίς η καθίζηση δρόμου  150 μέτρα στον Γαύρο που ταλαιπωρούμαστε 10 χρόνια). Δεν άκουσα από κανέναν να δεσμευτεί ότι θα βοηθήσει. Πλούσια τα φαγητά καλοψημένα και νόστιμα όλα προσφορά του συλλόγου εκτός τα κοτόπουλα που πρόσφερε ο κ Κοντοχρήστος, τον ευχαριστούμε. Το κρασί πίτες ήταν της κυρίας Δήμητρας Ζορμπά που συνεχίζει να προσφέρει πολλά χρόνια ανελλιπώς και θα συνεχίσει μου είπε να προσφέρει στο σύλλογο αλά  είναι μια πράξη που την ευχαριστεί. Και εμείς σε ευχαριστούμε Δήμητρα είσαι η συνέχεια της πεθεράς σου Αγγέλος. Στη συνέχεια φάγαμε διασκεδάσαμε περάσαμε ωραία, ωραία περάσαμε και με τον  mpilako bj.     Μπράβο σε όλους και του χρόνου.  
Υ. Γ  Μαζί μας ήταν και ο  κ Γιάννης Κοργιαλάς Nafpaktia News η ψυχή της διαδικτυακής ενημέρωσης που πήγαμε μαζί στο νερόμυλο και καταρράκτη και ανέβασε σε όλα τα site και στο fb.  Γιάννη σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν σταματάμε  από  τους επικριτές μας  που διαδίδουν  με ευκολία ότι έγιναν προχειρότητες, ημίμετρα, φάγαμε λεφτά, κλπ κλπ. Συνεχίζουμε, ευχαριστώ που με διαβάσατε 
Θεοδωρόπουλος Φίλιππας.





 





No comments:

Post a Comment