Wednesday, April 21, 2010

Η κυρία Αλεξάνδρα Ζορμπά μας στέλνει τον θαυμασμό της απο Ελλάδα!




Αγαπητέ κύριε πρόεδρε, κύριοι σύμβουλοι, αγαπητά μέλη του Katafygion Friendly Society, πρακάτω θα διαβάσετε την επιστολή που απέστειλε η πρόεδρος του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καταφυγιωτών κυρία Αλεξάνδρα Ζορμπά στα Αμορανήτικα Νέα της Αμερικής, και σας παρακαλώ να ενεργείσετε δεόντως γράφοντας στο: AlekaZorba@gmail.com


Πριν όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους μου την κυρία Αλεξάνδρα για τα τόσο καλά της λόγια και για την μελλοντική συνεργασία μας!


κ. Στεφανάκη,...δυστηχώς το αγχος και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, δεν μας επιτρέπουν όσο ελεύθερο χρόνο θα θέλαμε, έτσι ώστε να μπορούμε να αφιερώνουμε αρκετό από αυτό, για να σας κάνουμε παρέα έστω και από μακρυά.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σας ξεχνάμε! Έχω και εγώ έναν αδελφό που ζει στην ξενυτιά και κάθε μέρα νιώθω ότι λείπει ένα κομμάτι από την ζωή μου ακόμη και αν με τα σημερινά μέσα επικοινωνούμε συχνότατα.         Να ξέρετε ότι αρκετά συχνά μπαίνω στη σελίδα σας και μαθαίνω νέα σας. 
Αν και δεν σας γνωρίζω μου φτάνει που είστε απο το χωριό μου, και χαίρομαι κάθε φορά που διαβάζω ευχάριστα και με πιάνει δέος όταν βλέπω τις διάφορες εκδηλώσεις σας κυρίως με ελληνικό χαρακτήρα. Όπως τις φωτογραφίες από την Ανάσταση και το Πάσχα που είδα και χαιρόμουν σαν να σας ξέρω.
  Θα προσπαθήσω να σας στείλω και εγώ κάποιες φωτογραφίες από τον χορό του συλλόγου μας ο οποίος είχε μεγάλη επιτυχία. Κυρίως όμως από φίλους και όχι τόσο από συγχωριανούς πράγμα που με λύπησε αλλά δεν πειράζει.
 Είναι δύσκολο να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας!! 
Εύχομαι και του χρόνου να τα καταφέρουμε εξίσου και να μας δικαιολόγισαν τυχόν λαθάκια και παραλείψεις γιατί ήταν η πρώτη φορά που ασχολούμασταν με κάτι τέτοιο. Σημασία έχει ότι εμεις προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό.
 Διάβασα για ένα βιβλίο που θα εκδίδατε με την ιστορία και τα ντοκουμέντα του χωριού μας. Θα ήταν χαρά μου να το διαβάσω και αν είναι εφικτό και επιθυμητό και από εσάς να μείνει και στα αρχεία του συλλόγου μας με την υπογραφή και σφραγίδα του συλλόγου Αμερικής.          
 Αν συμφωνείται και εσείς μπορούμε να συνενοηθούμε για τα έξοδα και τον τροπο αποστολής του.
Επίσης επειδή πολλά ακούγονται θα ήθελα να μάθω, αν θέλεται φυσικά και εσείς, τι έγινε ή τι γίνεται όσον αφορά την αναστήλωση και αξιοποίηση του νερόμυλου στο χωριό.
Ένα θέμα που εμείς ως σύλλογος συζητάμε,και αφού πρώτα μας το ζήτησαν πολλοί συγχωριανοί, είναι να φτιάξουμε ένα βατό για όλους μονοπάτι που να φτάνει ως το ΚΑΣΤΡΟ του χωριού. Αν αυτό είναι εφικτό από πλευράς Δασαρχείου, ελπίζουμε να το φέρουμε εις πέρας.
 Ελπίζω να μην σας κούρασα, ευχαριστώ για την δημοσίευση προηγούμενης επικοινωνίας μου, μαζί σας. Περιμένω νέα σας!!!!
 Με εκτίμηση η συγχωριανή σας  Ζορμπά Αλεξάνδρα.






5 comments:

  1. ΑΛΕΚΑ ΖΟΡΜΠΑMay 10, 2010 at 3:33 AM

    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ! ΤΟ MAIL MOY EINAI alekazorba@gmail.com.ΓΑΙ ΤΥΧΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

    ReplyDelete
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ , ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ,ΤΟ ΔΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .

    ReplyDelete
  3. Συμφέρον να μην υπάρχει και όλα γίνονται!

    ReplyDelete
  4. Από λόγια καλά πας.
    Όλα τα λεφτά ήρθαν από την γειτονιά σας χάρις στον Δήμαρχο Αποδοτίας και στον ξαξέδελφο τον Αποστόλη και τώρα πας και στηρίζεις Μπουλέ.

    ReplyDelete
  5. Για αυτό ασχολούνται με τα κοινά

    ReplyDelete