Tuesday, June 23, 2009


ΣΤΙΣ  28  ΙΟΥΝΙΟΥ ΦΕΤΟΣ ΤΟ "ΑΝΤΑΜΩΜΑ"

Κάθε χρόνο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Αδελφότης των εν Αθήναις και απανταχού Καταφυγιωτών Ναυπακτίας διοργανώνει το ετήσιο ανταμωμά της στο Καταφύγιο .Το αντάμωμα φέτος λόγο των ευροεκλογών μεταφέρθηκε στης 28 Ιουνίου. Μαζεύοντε όλοι οι Καταφυγιώτες στην πλατεία και το γλεντάνε.
Επίσις έχει δημιουργηθεί και ένας δεύτερος σύλλογος στο χωριό εξωραιστικός εκπολιτιστικός που κάνει πολλά και έχει προσφέρει πολύ στο χωριό ο πρόεδρος του ο Βασίλης Ζορμπάς. 
Αυτό είναι ένα μικρό απόσπασμα από το ετήσιο γλέντι που κάνουν οι Αμορανίτες!





12 comments:

  1. kalo kalokairi na exoume kai panta tetoia

    ReplyDelete
  2. κ. Στεφανάκη καλό χειμώνα απο εμένα.θέλω να συμφωνήσω μαζί σας στο ότι ο καινούργιος συλλογος του χωριού προσπαθεί και κάνει ότι καλύτερο μπορεί για το χωριό μας αλλά να διευκρινήσω ο΄τι αυτό ωφείλεται κυρίως σε αυτούς που τον δημιούργησαν και σε αυτούς που ασχολήθηκαν πραγματικά στο να φτιάξουν κάτι για τον τόπο μας και οχι σε αυτούς που ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ έστελναν έγγραφα σε διάφορους φορείς χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος συγκρούσεων.Καθώς και στο ότι ένας πρόεδρος δεν εξαφανίζεται με την πρώτη δυσκολία.γι'αυτο και ο κ. Ζορμπάς Βασίλειος εδώ και αρκέτους μήνες δεν είναι πρόεδρος του συλλόγου.Η αρχιερεσία του Δ.Σ. του συλλόγου έχει αλλάξει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ReplyDelete
  3. Το παιχνίδι ήταν σικέ για να βάλει ο εργολάβος την κόρη του.
    Γιατί λέτε να έγινε αυτό;

    ReplyDelete
  4. ΑΛΕΚΑ ΖΟΡΜΠΑOctober 30, 2009 at 8:24 AM

    Αν είναι έτσι φίλε μου γιατι δεν μπήκα από τις πρώτες εκλογές???Πράγμα που πίστεψέ με ήταν πολύ έυκολο.Απλά τώρα είσασταν οι πιο πολλοί απόντες, δεν φταίω εγώ σε αυτό!!!!κάποιος έπρεπε να μπει ετσι δεν είναι??
    Με εκτιμηση σε όλους ΑΛΕΚΑ ΖΟΡΜΠΑ (πρόεδρος του συλλόγου).

    ReplyDelete
  5. Στημένο ήταν το παιχνίδι για να έχετε καλά με όλους.
    Πως τα παίρνετε τα έργα από τον Δήμο;

    ReplyDelete
  6. ΑΛΕΚΑ ΖΟΡΜΠΑNovember 2, 2009 at 7:40 AM

    Ειναι γεγονός οτι θέλω να τα έχω καλά με όλους και γιατι όχι άλλωστε!!!Δεν μου έχει κανει κανεις κάτι.Δεν ξέρω βέβαια αν έχω κάνει κάτι εγώ σε σένα και δεν το ξέρω γιατί βλέπω κάποια 'κόντρα' να το πω?περί στημένου παιχνιδιού όμως δεν παίζει γιατί όπως είπα στην γενική συνέλευση θα μπορούσαν να είναι όλα τα άτομα που είναι εγγαγραμμένα στο σύλλογο ουτως ώστε και να ήθελα να το στήσω να μην μπορούσα!!!¨Οσο για τα έργα από τον Δήμο που λές γιατί καίγεσαι για το πως τα πέρνει ο πατέρας μου?Σκοπός είναι να γίνονται έργα και όχι το ποιός τα πέρνει!Μακάρι όλοι οι εργολάβοι όπως λες να δούλευαν με το σκεπτικό του πατέρα μου.Αλλά να σου διαχωρίσω και έσένα όπως και σε πόλους άλλους που έχετε φάει 'κόλημα' ότι: άλλο είναι ο σύλλογος του χωριού και άλλο ο Δήμος.Πότε θα καταλάβετε ότι οι διαφορές σας με τον Δήμο δεν αφορούν το σύλλογο?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλά παραμένεις Πρόεδρος; Είσαι σε έναν σύλλογο που είναι μόνο στα χαρτιά και αυτό παρανόμως γιατί δεν έχει προκηρύξει ακόμη εκλογές
      Άντε ρε ψώνια

      Delete
  7. ΑΛΕΚΑ ΖΟΡΜΠΑNovember 2, 2009 at 7:45 AM

    Καλό θα ήταν αυτό να σταματήσει εδώ γιατί δεν πιστεύω οι αναγνώστες να έχουν την όρεξή μας.Αν θέλεις κάτι περισσότερο να μου πείς ή να με ρωτήσεις δώσε μου κάποια στοιχεία να επικοινωνήσω μαζί σου!

    ReplyDelete
  8. να πο στο θρασύδειλο ανώνυμο, η Αλέκα της κρέμονται πολύ πιο κάτω και ότι εσείς κάνετε τη ζημιά κριμένοι πίσω από το μικρό δακτυλάκι και νομίζετε δεν σας ξέρουμε. το παιχνίδι πράγματι ήταν στημένο, αλά όχι όπως το φαντάζεται η Αλέκα, επίτηδες δεν πήγε, δεν ειμαι ανώνυμος φιλικα φιλιππας Θεοδωρόπουλος

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για πες μας τώρα Φίλιππα
      Γιατί:
      δεν έχει ούτε ένα ενεργό μέλος ο σύλλογος;
      δεν έχει προκηρύξει εδώ και δύο χρόνια εκλογές;
      ξέρεις ποιοί είναι στο συμβούλιο;

      Delete
  9. Ας μας απάντησει η Πρόεδρος του συλλόγου και ο Φίλιππας πόσα ενεργά μέλη έχει ο σύλλογος τώρα; Τον κλείσατε δυστυχώς γιατί θέλατε να τον κάντε τσιφλίκι σας!

    Παραμένει πρόεδρος αυθαίρετα η Αλέκα μόνη της βέβαια και έπρεπε να έχει κάνει εκλογές γιατί πολύ απλά έληξε η θητεία της.

    ReplyDelete
  10. Αποφάσισα έπειτα από πολύ καιρό να επέμβω κατατέθοντας την απόψή μου και να βάλω τα πράγματα στην θέση τους τώρα που καταλάγιασε η μπόρα.
    Το Καταφύγιο δυστυχώς κάποιοι το εκμεταλλεύονται για προσωπικό τους ώφελος και αυτός είναι ο λόγος που η κυρία Αλέκα ήθελε να γινει Πρόεδρος του συλλόγου, για να υπάρχει πίεση από την μεριά της για να παίρνουν τα έργα οι δικοί της άνθρωποι στο ορεινό όγκο της Ναυπακτίας.
    Το έργο του συλλόγου που είναι πρόεδρος η Αλέκα εδώ και 2 χρόνια είναι μηδέν γιατί πολύ απλά δεν ασχολείται κανένας με τον σύλλογο αυτόν. Για του λόγου του αληθές εδώ και 2 χρόνια δεν έχει κάνει ούτε εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Δηλαδή τώτα η Αλέκα είναι Πρόεδρος σε έναν σύλλογο με μηδέν ενεργά μέλη. Άσε που κανένας δεν γνωρίζει τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου.
    Το γεγονός αυτό όπως και τα προηγούμενα μιλάνε από μόνα τους.
    Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω γιατί δεν κάνει καλό στο χωριό.
    Καλό θα είναι τόσο η Αλέκα όσο και ο Φίλιππας να αφήσουν την λασπολογία προς πόσα κατεύθυνση και να ασχοληθούν με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα κοινά του χωριού.
    Δυστυχώς για αυτούς έπεσαν οι μάσκες και τους πήραμε είδηση. Δεν είναι τυχαίο που τους έχει απομονώσει το χωριό.
    Κύριοι!! Αφήστε όσους μπορούν, όσους έχουν την δυνατότητα, όσους έχουν τα προσόντα και όσους αντέχουν την πίεση και χωρίς κανένα συμφέρον να δουλέψουν.

    Φιλικά

    Ο Αμορανίτης

    ReplyDelete