Tuesday, April 8, 2014

Η μυλόπετρα του νερόμυλου στο Καταφύγιο ύστερα από δεκάδες χρόνια άρχισε και πάλι να γυρίζει!


Οι πολύχρονες και επίμονες προσπάθειες, εκ μέρους του Συλλόγου των Καταφυγιωτών Αμερικής, παρά τις διάφορες αντιξοότητες και αρνητικές στάσεις ορισμένων που είπαν ότι θα κλάψουμε τα λεφτά που θα μας φάνε οι επιτήδειοι, έφθασαν εις αίσιο τέλος. 
Πράγματι κλάψαμε όλοι αλλά από χαρά βλέποντας το καλαμπόκι να μετατρέπεται σε αλεύρι και ανατριχιάσαμε ακούγοντας τον θόρυβο της μυλόπετρας!
Τα παιδιά όλων μας και τα εγγόνια μας θα έχουν κάτι να θαυμάσουν όταν κάποτε επισκεφτούν το χωριό, καθώς και κάθε άλλος φίλος η ξένος επισκέπτης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που πίστεψαν και έκαναν την ιδέα πραγματικότητα!







4 comments:

  1. Σταμάτη Στεφανακη η μυλόπετρα και ότι δίπατα άλλο δεν γυρνάει μόνο του ούτε μετακινείτε. Εβαλες και εσύ το χεράκι σου, ο Νίκος,ο Λάμπρος, ο Γιάννης, ο σύλλογος το έβαλε στην τσέπη του και άλλοι μας έδωσαν κουράγιο. Να ευχαριστήσω και αυτούς και όλους. Να πω τελειώνοντας, δυο άγνωστοι μέσο ίντερνετ κατάφεραν αυτό, το ιντερνετ αν θέλουμε να το χρησιμοποιουμε σωστά είναι πολύ καλό. Ας φανταστούμε τη μπορούμε να πετύχουμε όλοι μαζί αν θέλουμε και υπάρχει συνεργασία αμφοτέρων Φιλιππας

    ReplyDelete
  2. Ενα μεγαλο μπραβο στον φιλιππα και στους άλλους που δουλεψαν εθελοντικα. Παντα τετοια παιδιά.
    Να σας πω το αλλο με τον Τοτο;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όχι όχι άστο, άσε να νομίζουν ότι τους βολεύει

      Delete
    2. Στείλε το σε μήνυμα σ" εμένα τον τοτο. Φιλιππας

      Delete